معاونت درمان

معاونت درمان

دانشگاه علوم پزشکی تهران

16 تیر 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/04/28 - 11:26
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 360
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیشگیری از مسمومیت کودکان با قرص برنج

افرادی که قرص برنج خورده اند نباید آب بخورند، زیرا باعث می‌شود در معده گاز بیشتری تولید شود.

قرص برنج که برای حفاظت محصولات زراعی نظیر برنج مورد استفاده قرار می گیرد و برای نگهداری طولانی مدت برنج و دفع آفات درون کیسه برنج قرار می دهند دارای ترکیبات شیمیایی و خطرناکی است که استفاده نادرست ازآن، استشمام و متصاعد شدن گاز آن سبب ایجاد انواع مسمومیت های حاد و مزمن در انسان ها می شود و در اغلب مواقع به مرگ انسان ختم می شود. افرادی که قرص برنج خورده اند نباید آب بخورند، زیرا باعث می‌شود در معده گاز بیشتری تولید شود. این افراد باید بلافاصله به اورژانس منتقل شوند. خوردن جوش شیرین و پرمنگنات پس از مسمومیت می‌تواند یک راه پیش درمانی قبل از رسیدن به بیمارستان باشد.
به هیچ عنوان با هیچ توجیه و دلیلی از قرص برنج و یا هنوز سم فسفین آلومینیوم در منازل و رستوران ها استفاده نکنید، کاربرد این سم در سیلوهای صنعتی است و به راحتی با استفاده از سیر و نمک در کیسه های برنج می توان آفات و حشرات را از مواد غذایی دور کرد.
زنان باردار، کودکان و افراد مسن و مبتلایان به بیماری های قلبی و ریوی بیشترین قربانیان سم فسفید آلومینیوم هستند و این افراد متاسفانه با شدت بیشتری از علامت های مسمومیت مواجه می‌شوند. در فیلم آموزشی زیر در ارتباط با علایم ، راه های درمان و پیشگیری مسمویت با قرص برنج در کودکان توضیحات کاملی ارائه شده است لطفا دانلود کنید.....

  • گروه خبری : مطالب آموزشی مدیریت پرستاری
  • کد خبر : 240312
فاطمه پولادی
تهیه کننده

فاطمه پولادی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *